Narcissus & Echo

06/11/2021
Tickets

Narcissus & Echo

Narcissus & Echo is een ontroerende Virtual Reality dansvoorstelling. Beleef een unieke ‘live’ VR-act als één van onze eerste voorstellingen nu Q-Factory weer voorzichtig open mag!

In deze grensverleggende interactieve dans stapt je in de mythische wereld van Narcissus en Echo. Zij zitten samen met het publiek gevangen in een VR- spiegelpaleis. Hoe komen ze hier weer uit? Lukt het echt contact te maken met elkaar? Wat gebeurt er als we onszelf verliezen in een ander, in onbeantwoorde liefde? En wat gebeurt er met onze realiteit, als we juist alleen nog maar bezig zijn met onszelf en ons eigen imago? Wat vertelt dit deze oeroude mythe ons over de wereld van Zoom, Tinder en Instagram?

Met een zeer divers team, afkomstig vanuit dans, design, en techniek, gebruikten we de lockdown om een compleet nieuwe ervaring te creëren. Ontwikkeld om tijdens de langverwachte heropening van podia met kleine groepen te beleven. In een tijd waarin we allemaal onszelf hebben moeten isoleren, gehunkerd hebben naar contact, en geleefd hebben via schermen, vroegen wij ons af: wat is contact eigenlijk? Hoe maak je contact? En wat zou er gebeuren als we dit alles door de ogen van de ander konden bekijken?

Ontdek alle verborgen perspectieven tijdens deze voorstelling. Laat je verrassen door het samenspel van dans, storytelling, muziek en digital art. Beleef de spanning om zowel toeschouwer als hoofdrolspeler te zijn. En... hoe het is om eindelijk weer naar Q-Factory te kunnen!

- Interactieve beleving met speciale VR-brillen. Duur: ongeveer 20
minuten.
- Q&A met de makers na afloop. Duur: ongeveer een kwartier.
De totale beleving van ontvangst tot vertrek duurt maximaal een uur.

Narcissus & Echo
Tickets: € 15,-*

*Ticketprijs inclusief 15% servicekosten en betalingskosten.

Datum: Vr. 11 juni 2021


Voorstelling: 20:15 uur - 20:30 aanvang

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.


Tickets voorstelling
Facebook
Boek Hotel