Nathan Kalish & The Artisanals (americana)

02/28/2019
Tickets

De Roots Fabriek presenteert

Nathan Kalish & The Artisanals

Nathan Kalish is een nomad, countryster en begenadigd singer-songwriter. En onlangs door Rolling Stone Magazine uitgeroepen tot een van de 10 nieuwe country artiesten die je niet mag missen.

Kalish groeide op in Milwaukee maar trok al snel de wijde wereld in om te reizen. Het zit hem in het bloed en het is daarom niet verrassend dat hij dit jaar al 250 shows over de hele wereld heeft gespeeld. Het onlangs uitgebrachte album ‘I want to believe’ wordt veelal geprezen om de perfecte samenhang van folk, americana en country songs, met hier en daar een psychedelische uitspatting. ‘Heartland rock and alt-country soundtrack to looking for UFOs.’ aldus Rolling Stone. Oftewel buitenaards mooie Americana. Een aanrader voor fans van Neil Young, Wilco en X-Files.

The Artisanals' frontman Johnny Delaware groeide op in een klein stadje in South Dakota, omringd door maisvelden en zandweggetjes. Niemand had gedacht dat deze plek een inspiratiebron zou zijn voor wat zou komen. Johnny verhuisde naar Charleston, waar hij de overige bandleden ontmoette. Binnen een jaar kwam de eerste EP al uit. Het debuutalbum is onlangs uitgekomen. Het wordt geprezen om zijn diversiteit; het album bevat naast reguliere instrumentatie namelijk ook French horn, trombone, een gong en een sitar. Wat kunnen we van de show verwachten: ‘Een energieke rock ’n roll show! En dan bedoelen we niet de rock zoals je die kent van AC/DC, maar ouderwets goede rock ’n roll zoals je dat kent vanuit de jaren 60 en 70’, aldus Johnny Delaware.

“Keep a look out for these guys as they tour the country; they may just become a household name” - Huffington Post

Nathan Kalish & The Lastcallers - How Am I Supposed To Get Back Home - Michigan House Sessions
Nathan Kalish + The Artisanals
Tickets: € 16,67*
Datum: Do. 28 feb. 2019
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk