Nicole Atkins (americana)

11/18/2017
Tickets

Nicole Atkins

Support: Lukas Batteau

Er zijn maar weinig zangeressen die met hun stem het hart van de duivel kunnen laten smelten. De in New Jersey geboren Nicole Atkins is er een van. Veel mensen kennen haar stem van de weergaloze cover van David Bowie’s 'Heroes’ welke gebruikt werd voor een wereldwijde commercial van een ons allen bekend biermerk.

Op haar laatste plaat 'Goodnight Rhonda Lee' weet Atkins een onweerstaanbare sfeer neer te zetten vol drama en tragiek van tijdloze allure. Een prachtige soundtrack die teruggrijpt naar de pop en soul van de jaren zestig waarvoor ze met o.a. Chris Isaak samen werkte. De muziek van Nicole Atkins is niet in één genre te stoppen, het is een veelzijdige, melancholische reis met een donker randje langs pop, country, soul en blues. Smelt de stemmen van Roy Orbison, Patsy Cline en Janis Joplin samen en je krijgt Nicole Atkins.

Lukas Batteau

Lukas Batteau groeide op in Zuid Korea, Nederland en Amerika, en vond op zijn vijftiende vastigheid in zijn gitaar en zijn stem. Geinspireerd door jaren 90 bands als Pearl Jam, Smashing Pumpkins en Radiohead besloot hij om zelf nummers te schrijven. Na enkele jaren in de luwte heeft Lukas de magie van het musiceren weer hervonden. Het resultaat laat zich beluisteren op zijn geweldige nieuwe album ‘Slow Traveler’ vol melancholische indie tracks die doen denken aan John Mayer en Kings Of Leon, zoals Batteau’s bescheiden Spotify hit ‘Telescope’!

Nicole Atkins - Listen Up
Nicole Atkins
Tickets: € 18,00*
Datum: 18 nov.
Open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Tickets
Facebook