NON PHIXION (hiphop)

09/11/2019
Tickets

NON PHIXION

Het was in 1995 dat ILL BILL, Goretex en Sabac , drie gevestigde MC's uit Brooklyn, samen kwamen met DJ Eclipse en gezamenlijk Non Phixion werden. Slechts zes maanden later brachten ze hun eerste single: "Legacy" b / w "No Tomorrow" uit die wereldwijd meer dan 10 000 keer over de toonbank ging.

Vanaf het vroegste begin bezat de groep een unieke muzikale formule. Echte b-boyisms gecombineerd met een futuristische sound. Bill, Gore en 'Bac hebben drie verschillende flows, drie verschillende stemmen en drie verschillende schrijfstijlen maar ze vullen elkaar op een indrukwekkende en krachtige manier aan.

In 2006 ging de groep uit elkaar en stortte alle leden zich op hun eigen solo projecten en de oprichting van nieuwe groepen zoals La Coka Nostra en Heavy Metal Kings . In 2015 is de groep herenigd en vierde ze hun 20-jarig bestaan. Enkele jaren later zijn ze sterker dan ooit in de originele bezetting! Verwacht een explosieve performance van ILL BILL, Goretex, Sabac en DJ Eclipse.

Non Phixion ft. DJ Premier - Rock Stars ft. DJ Premier (Uncut) [HD]
NON PHIXION
Tickets: € 28,75*
Datum: Woe. 11 sep
Open: 19:30 uur
Aanvang support: 20:00 uur
Aanvang NON PHIXION: 21:00 uur

*Ticketprijs inclusief €3,75 servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook