Norman Beaker Trio (blues) - Verplaatst

09/06/2020
Tickets

De Band en Q Factory hebben vanwege Corona onzekerheid besloten de Amsterdamse show van het Norman Beaker Trio af te lassen.

Norman Beaker Trio

Norman Beaker staat al meer dan 40 jaar aan de top van de Britse Bluesscene. Hij heeft gespeeld met grootheden als Alexis Korner, Graham Bond, Jack Bruce, Tony Ashton, Paul Jones en Eric Burdon. BB King bekroonde deze gitaarheld met de woorden: ‘Norman is like a white Freddy King’. BB King werkte ook graag samen met Beaker, evenals legends als Jimmy Rogers, Buddy Guy, Chuck Berry en Ruby Turner. In 2017 is Beaker toegetreden tot de Blues Hall of Fame, waar hij schittert tussen artiesten als Eric Clapton en Jack Bruce. Norman Beaker heeft onlangs het album ‘Running Down The Clock’ uitgebracht. Ter ere van het nieuwe album staat deze meester gitarist op zondag 6 september in Q-Factory.

Norman Beaker - Long Before You Came Along (Live at Sound Station Studio)
De Band en Q Factory hebben vanwege Corona onzekerheid besloten de Amsterdamse show van het Norman Beaker Trio af te lassen.
Tickets: € 20*

*Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Datum: Zo. 6 sept. 2020
Open: 19:15 uur
Aanvang: 20:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook