Nouvelle Vague (bossa nova/new wave)

06/09/2019
Tickets

Nouvelle Vague

15 Years Anniversary Tour

+ Bobbi

Het lijkt een absurd idee; om new-wave hits uit de jaren tachtig in een zwoel bossa nova-jasje te presenteren, maar Nouvelle Vague komt ermee weg, en hoe! Het samenbrengen van deze zeer contrasterende stijlen levert deze groep al 15 jaar niks dan lof op. De donkere teksten van Joy Division, Depeche Mode en The Sisters of Mercy worden op verleidelijke wijze in de microfoon gefluisterd door een vocaal duo en het resultaat mag er wezen.

De Franse formatie bestaat inmiddels 15 jaar en viert dit jubileum op uitbundige wijze; in 2019 touren ze door heel Europa op de manier waarop ze dit ook in 2004 deden. Met akoestische gitaren, een paar keyboards, twee fantastische stemmen en een onmeetbare ambiance. Naast de tour komt er dit jaar een documentaire over de band én maarliefst twee verschillende albums met tracks die de afgelopen vijftien jaar het daglicht nog niet gezien hebben. Hoog tijd om de band naar Q te halen!

Bobbi
De Franstalige popzangeres Bobbi is het alter ego van de Nederlandse zangeres en model Margriet Planting, die eerder over de wereld tourde als lid van de band Zazi. Bobbi neemt je mee in haar dromen met haar debuut album Un Jour, met twaalf nummers over liefde, intimiteit en lust.

Nouvelle Vague - Love Will Tear Us Apart (Full Track)
Nouvelle Vague
Tickets: € 33,-*
Datum: Zo. 9 juni
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

*Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook