Open Mike Eagle ft. Milo (hiphop)

03/09/2018
Tickets

Open Mike Eagle ft. Milo

De alternatieve rapper Open Mike Eagle, bekend van het Californische hiphop collectief 'Project Blowed' en 'Thirsty Fish', timmert al een aantal jaren aan de weg met zijn creatieve rapmuziek, waarin hij op een frisse, toegankelijke en funky manier experimenteert met de grenzen van het genre en daarbij niet zijn Chicago roots uit het oog verliest.

Met zijn meesterwerk 'Dark Comedy' uit 2014 en zijn samenwerking met Paul White in 2015 ('Hella Personal Music Festival') vergaarde Eagle groot succes bij het grote publiek en bij de gerenommeerde media als Pitchfork en Rolling Stone. Op zijn nieuwste album 'Brick Body Kids Still Daydream' borduurt Eagle verder op deze formule en met succes, want de plaat wordt door o.a. Pitchfork, Rolling Stone en NPR Music gezien als een van de allerbeste hiphop platen van het jaar. En dat is niet gek, want het album staat vol met onnavolgbare tracks, lyrics die je recht in het hart raken en unieke beats.

Milo

Rory Ferreira, beter bekend als Milo, is een rapper met haar op zijn tanden. Zijn muziek bevat woordspelingen die het verdienen om goed naar te luisteren. Eerder werkte hij samen met artiesten als Busdriver, Hemlock Ernst en ook Open Mike Eagle. In 2011 bracht hij zijn eerste mixtape I Wish My Brother Rob Was Here uit en inmiddels heeft hij al vijf studioalbums op zijn naam staan. Op zijn laatste album Who Told You To Think??!!?!?!?! (2017) blijft Milo onbezorgd om de huidige rap trends en gaat hij op zoek naar een geluid dat herinnert aan wortels van de ondergrondse rap, zonder zich gedateerd te voelen.

Open Mike Eagle - Brick Body Complex | Official Video
Open Mike Eagle ft. Milo
Tickets: € 16,50*
Datum: Vr 9 mrt.
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Tickets
Facebook