Openbare Repetitie Balletorkest - 5 Jaar Q-Factory

09/20/2019
Tickets

5 Jaar Q-Factory

Openbare Repetitie Balletorkest

Wekelijks repeteert het gerenommeerde Balletorkest in de grote zaal van Q. Op vrijdag 20 september staan de deuren wijd open en is iedereen welkom om een speciale repetitie bij te wonen.

Het Balletorkest verbindt muziek en dans tot een betoverende ervaring: van klassiek ballet tot moderne dans, van muziekeducatie tot talentontwikkeling. Sinds de oprichting in 1965 is het orkest de trotse begeleidingspartner van Het Nationale Ballet en het Nederlands Dans Theater. De werkwijze is uniek in Nederland. Het Balletorkest, met Matthew Rowe als chef-dirigent, bestaat uit een vaste kern van 45 musici, waar nodig ondersteund door hooggekwalificeerde gastspelers. Dit geeft het orkest een uniek karakter: ongekend flexibel, dynamisch en van hoge kwaliteit. Het Balletorkest is een orkest met een missie: ultieme synergie bereiken tussen dans en muziek.

Openbare Repetitie Balletorkest
Entree: Gratis
Datum: Vr. 20 sept.
Aanvang: 11:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Facebook