Pestilence (death metal)

12/17/2021
Tickets

Pestilence

+ Spectrum of Delusion

De genre-tartende en progressieve deathmetalband Pestilence is na ruim 30 jaar nog steeds springlevend. Onder leiding van Patrick Mameli ontwikkelde het geluid van de band zich van energieke trash tot innovatieve deathmetal, die nog steeds wereldwijd gerespecteerd wordt.

Albums als “Consuming Impulse” en "Testimony Of The Ancients” worden als klassiekers in het genre beschouwd en Pestilence wordt vaak in één adem genoemd met acts als Death, Cynic en Atheist, maar ook Obituary and Deicide, met wie de band in de jaren 90 'het roemruchte Roadrunner-label deelde.

Pestilence staat nog steeds als een invloedrijke en onderscheidende pilaar in de deathmetalscene en werkt momenteel aan hun nieuwe album getiteld "Exitivm", hun eerste album dat zal worden utgebracht op Agonia Records.

De Technical Death Metal band 'Spectrum of Delusion' verzorgt de support van de avond. De band heeft diverse podia in Nederland en het buitenland helemaal platgespeeld met o.a. Misery Index, Defiled, Hiss from the Moat, Cryptopsy, Irreversible Mechanism en Bloodshot Dawn om het debuut album 'Esoteric Entity' te promoten. Omschreven als een combinatie van Necrophagist, Obscura, Spawn of Possesion en Suffocation door onder andere metalinjection.net is deze band een absolute must-see voor elke death metal fan die van het technische werk houdt.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 22 mei 2020. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

Pestilence - Dehydrated - Hellfest 2019
Pestilence
Tickets: € 20,70*

*Ticketprijs inclusief €2,70 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Vr. 17 dec. 2021
Deur open: 19:30 uur
Spectrum of Delusion 20:00 uur
Pestilence : 21:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook