Pete International Airport (The Dandy Warhols) (psych rock)

02/16/2019
Tickets

Pete International Airport

The Dandy Warhols' Peter G. Holmström

Pete International Airport is het solo-project van Peter G. Holmström, tevens bekend als gitarist van The Dandy Warhols. The Dandy Warhols hebben groot internationaal succes behaald met songs als Bohemian Like You en Godless. Na vele uitverkochte shows over de hele wereld, besloot Peter met zijn solo-project de poppodia te veroveren.

Pete International Airport zal op 16 februari voor het eerst een show verzorgen op Nederlandse bodem. De neo-psychedelica formatie timmert al meer dan 20 jaar aan de weg. Het debuut kwam echter pas in 2010 uit. In 2017 volgde hun tweede en nieuwste album ‘Safer With The Wolves’. Deze plaat werd geproduceerd door The Brian Jonestown Massacre’s Anton Newcombe en is een zorgvuldig vervaardigde psyche-rockreis door het duistere hart van elektronica. De 11 nummers van het album bevatten gastzangers van gelijkgestemde bondgenoten zoals: The Black Angels, Daydream Machine, Black Rebel Motorcycle Club, Dark Horses, Hopewell en meer.

Pete International Airport - Even Happier
Pete International Airport
Tickets: € 17,25*
Datum: Za. 16 februari 2019
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook