Popronde Pre-Party - Le Motat, Starfish en Roaming Lands

09/24/2020
Tickets

Popronde Pre-Party

Le Motat, Starfish en Roaming Lands

Popronde, het grootste reizende festival van Nederland gaat dit najaar toch op tour. Van 12 september tot en met 28 november doet het festival de Nederlandse poppodia aan, onder het mom van de ‘Popronde Poppodium Pre-Party’. Tijdens de pre-party in Q-Factory op donderdag 24 september gaan we los op de tunes van Le Motat, Starfish en Roaming Lands.

Le Motat = 't alter ego van Tato Wesselo. NL'se popsongs met ballen: over seks, over liefde en over mensen die hun KOP in 't IJS moeten steken. Vorig jaar stond hij met z'n band op festivals zoals Valkhof&Tweetakt en momenteel neemt hij een EP op bij producer Roy van Rosendaal (Figgie/Real Derek).

Met hun zonnige mix van ska, punk en reggae teleporteren de vier jongens van Starfish iedereen rechtstreeks naar het strand! Sinds de jongens zelf van de kust van Wijk aan Zee komen is dit misschien ook geen verrassing. De band ademt gewoon het strand leven en zorgt hiermee dat elk optreden in een stomend feestje veranderd!

Roaming Lands neemt je mee op een trip door Amerikaanse woestijnen. Authentieke ballads afgewisseld met swampy grooves slepen je mee in het verleden, met een hedendaagse mindset.

Dit concert is coronaproof georganiseerd met gelimiteerde capaciteit en er zijn enkel zitplaatsen beschikbaar.

LE MOTAT - Afstand (Tatatatata Weet je wat ik bedoel)
Starfish - Sunburn (Official Video)
Roaming Lands - Never Nowhere (Lyric Video)
Popronde Pre-Party
Tickets: € 5*

*Ticketprijs inclusief €0,65 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Do. 24 sep. 2020
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook