Reserveren

EERSTE ACTS BEVESTIGD Q-STAGES


Vanaf maart opent Q-Factory de deuren van de vernieuwde kleine zaal! Samen met de grote zaal zal de Q-Factory beschikken over een prachtig poppodium! De eerste namen van de veelzijdige programmering voor de kleine zaal zijn inmiddels bevestigd. Houd onze website en social media de komende maanden goed in de gaten voor de meest actuele programmering en nieuwtjes! Tickets voor de eerste shows zijn te koop via Ticketmaster.nl

WIN TWEE CONCERT KAARTEN!

Om te vieren dat onze programmering van start gaat geven we twee concert kaarten weg. Laat ons weten welke acts jij graag in de Q-Factory ziet spelen en maak kans! . Mail je suggestie naar info@q-factory-amsterdam.nl met als onderwerp: Prijsvraag Q-Alert.


REPETITIERUIMTES

Repeteren met je band, orkest, theatergroep of koor? Momenteel worden de ruimtes één voor één nog mooier gemaakt en van een nieuwe inrichting voorzien. Kom vooral een keertje bij ons repeteren! Voor informatie m.b.t. beschikbaarheid & tarieven, click hier!


Q-Café

We hebben een vernieuwde menukaart, van een vlugge snack tot een uitgebreide maaltijd, er is voor ieder wat wils. Schuif aan voor onze muzikanten maaltijd (dagelijks wisselend) of neem hier een kijkje op onze volledige menukaart.

Met iedere laatste zondag van de maand 'Hapje, Drankje, Bandje', met Semi-akoestische acts & een extra voordelige daghap voor €9!