Q-Cinema: Easy Rider (film)

11/11/2019
Tickets

Easy Rider

Q-Cinema

Bij Q-Cinema worden films vertoond op groot scherm waarin een uitzonderlijke rol is neergelegd voor muziek. Regisseur Dennis Alink maakt een selectie van enkele van zijn favoriete films en voorziet deze voor aanvang van een introductie.

Afgelopen jaar overleed acteur Peter Fonda. Hij is vooral wereldberoemd geworden door de hoofdrol in deze roadmovie klassieker. Easy Rider werd destijds met weinig middelen gemaakt maar sloeg in als een donderslag bij heldere hemel en wist een groot en vooral jong publiek te bereiken. De film werd een icoon van de hippie-generatie en was het begin van een nieuwe (meer documentaire-achtige) draaistijl die Hollywood in de jaren '70 nieuw leven in blies. De film werd in 1969 bekroond met de Gouden Palm. Bijna nog bekender dan de beelden van motoren die over de Amerikaanse highway razen is de soundtrack met onder andere muziek van Jimi Hendrix, The Byrds, The Band en natuurlijk "Born to be wild" van Steppenwolf.

Easy Rider (1969) ORIGINAL TRAILER [HD 1080p]
Q-Cinema: Easy Rider
Tickets: € 7,50*

*Ticketprijs inclusief €0,97 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Ma. 11 nov.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook