Q-Cinema Family: De Wilde Stad (film)

07/04/2018
Tickets

Q-Cinema Family

De Wilde Stad

In de zomermaanden juli en augustus worden bij Q-Cinema Family elke woensdagmiddag familiefilms vertoond op groot scherm. Voor de kids, maar net zo leuk voor de ouders!

Ooit gedacht dat Amsterdam veel natuur in huis heeft? Trek dan een dag met een echte stadsbewoner op! Een die alles en iedereen ziet, zoals kat Abatutu (met de voice-over van Martijn ‘Andre Hazes’ Fischer). Elke dag na het ontbijt vertrekt hij via zijn eigen trapje de stad in, vol interesse kijkend naar al de bedrijvigheid van de dieren én mensen om zich heen en geeft er met humor commentaar op. Na afloop besef je, dat je voor de natuur niet speciaal meer naar een park of Artis hoeft te gaan. Gewoon om je heen kijken. En zoals Johan Cruijff al zei: “Je gaat het pas zien als je het doorhebt” .

Wil je nog meer weten over de wilde stad? Bekijk de website www.dewildestad.nl, want daar is nog meer leuks en interessants te zien. Wat dacht je van een interactieve kaart van de route die kat Abatutu, door de stad aflegt: http://www.dewildestad.nl/de-wilde-stad-tour.

Kom je met 8 of meer? Dan krijg je groepskorting. Mail voor meer informatie naar loek@q-factory-amsterdam.nl.

De Wilde Stad Trailer
Q-Cinema Family
Entree: €5,75*
Datum: 4 juli
Open: 14:00 uur
Aanvang: 14:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Tickets
Facebook

Ook te zien bij Q-Cinema:

11 juli: Sing Song
In de muzikale film Sing Song wordt de 16-jarige Jasmine uitgenodigd voor een song-contest in Suriname.

18 juli: De Hazenschool
Hazenjongen Max heeft ’n vurige wens: lid worden van de coolste jeugdbende van de stad. Met capriolen in een modelvliegtuig probeert hij indruk te maken op de bendeleden.

25 juli: Ballerina
Parijs, 1884. Het elfjarige weesmeisje Félicie heeft maar één droom: sterdanseres worden aan de Parijse Opera.

1 augustus: Dikkertje Dap
Gebaseerd op het beroemde versje van Annie M.G. Schmidt.

8 augustus: Meester Kikker
'Soms ben ik een kikker. Dat is mijn supergeheim. Niemand mag het weten, behalve jullie.' Sita, Wouter en de andere kinderen in de klas lachen. Leuke grap van de meester. Totdat hij op een dag de klas in komt met kroos in zijn haar.

15 augustus: De Kleine Prins
Het leven van een meisje van negen jaar staat helemaal in het teken van school en volwassen worden. Zo heeft haar moeder het voor haar uitgestippeld in een ‘levensplan’.

22 augustus: Rita & Krokodil
Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita.

29 augustus: Toen Mijn Vader Een Struik Werd
Eigenzinnige road movie van de bekroonde schrijfster Joke van Leeuwen neemt ons mee naar de tienjarige Toda, die in een bakkerij woont met haar vader, de beste taartenbakker van het land.