Q-Cinema: Labyrinth (film)

12/18/2019
Tickets

Labyrinth

Q-Cinema

Bij Q-Cinema worden films vertoond op groot scherm waarin een uitzonderlijke rol is neergelegd voor muziek. Regisseur Dennis Alink maakt een selectie van enkele van zijn favoriete films en voorziet deze voor aanvang van een introductie.

Wat krijg je als je George Lucas (Star Wars) als producent neemt, Jim Henson (The Muppet Show) als regisseur, Terry Jones (Monty Python) als scenarist en David Bowie in een hoofdrol en voor de muziek vraagt? Een van de beste, leukste en warmste fantasy klassiekers ooit gemaakt. De sfeer die Jim Henson in zijn Muppets-wereld heeft wordt vanwege het zalige absurde script van Terry Jones alleen nog maar uitnodigender. 'Labyrinth' bevat bovendien een jonge Jennifer Connelly die een fantastische hoofdrol neerzet. Een perfecte film voor de decembermaand. Bovendien horen de soundtrack en de rol van Jareth the Goblin King tot de beste dingen die David Bowie in de jaren '80 heeft gedaan.

Labyrinth (1986) Official Trailer - David Bowie, Jennifer Connelly Movie HD
Q-Cinema: Labyrinth
Tickets: € 7,50*

*Ticketprijs inclusief €0,97 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Wo. 18 dec.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook