Q-Cinema Special: Doris Day - The Man Who Knew Too Much (UITVERKOCHT)

05/16/2019
Tickets

Q-Cinema special: Doris Day

The Man Who Knew Too Much

Met een prachtige leeftijd van 97 jaar moeten we vandaag helaas afscheid nemen van wereldster Doris Day.

Doris Day werd wereldberoemd als zangeres en actrice in filmdrama’s, musicals en een aantal onschuldige, lichterotische sekskomedies. Vooral in de jaren vijftig en zestig was ze enorm populair. Ze mag met recht een van de grootste filmsterren uit de Amerikaanse geschiedenis genoemd worden.

Day is een van de weinige artiesten die twee sterren op de beroemde Walk of Fame in Hollywood heeft gekregen. Een ster markeert haar zangcarrière, de andere ster kreeg ze voor haar acteerprestaties. Ze won daarnaast zes Grammy Awards, werd eenmaal voor een Oscar genomineerd en mocht ook een Emmy in ontvangst nemen. Meer dan genoeg redenen om het leven van dit icoon te eren met een speciale vertoning van ‘The Man Who Knew Too Much’.

The Man Who Knew Too Much is een Amerikaanse thriller/drama/avonturenfilm uit 1956 onder regie van Alfred Hitchcock. De hoofdrollen worden vertolkt door James Stewart en Doris Day. De film is een remake van Hitchcock’s gelijknamige film uit 1934. Daarmee was dit de enige remake die Hitchcock ooit maakte van een van zijn eigen films. De film werd goed ontvangen door critici, en won onder andere een Academy Award. Day wordt in deze film naast haar acteertalent vooral geprezen voor haar uitvoering van het nummer Que Sera, Sera. Na het uitkomen van de film, werd dit een wereldwijd een megahit.

The Man Who Knew Too Much Trailer
Q-Cinema special: Doris Day - UITVERKOCHT
Tickets: € 10,-* (let op: beperkt aantal tickets beschikbaar)
Datum: Do. 16 mei.
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief €1,30 servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook