Q-Cinema: Woodstock (film)

03/14/2019
Tickets

Q-Cinema

Woodstock (1970)

Bij Q-Cinema worden films vertoond op groot scherm waarin een uitzonderlijke rol is neergelegd voor muziek. Regisseur Dennis Alink maakt een selectie van enkele van zijn favoriete films en voorziet deze voor aanvang van een introductie.

Met een Oscar voor Best Documentary en nominaties voor Best Editing en Best Sound is Woodstock een concertfilm die in steen geschreven staat. Uiteraard is het niet alleen de vakkundige manier waarop deze film in elkaar is gezet waaraan Woodstock haar reputatie heeft te danken. Het festival staat te boek als een van de hoogtepunten van het hippie-tijdperk waar niet veel later na dit festival een einde aan zou komen. Met een sterk oog voor de sfeer en het moment in de tijd rijgt regisseur Michael Wadleigh legendarische performances van Jimi Hendrix, The Who, Janis Joplin, Sly and the Family Stone, Santana, Jefferson Airplane, Joan Baez, Joe Cocker, Crosby, Stills & Nash en vele anderen aan elkaar. Een legendarische concertfilm.

Woodstock - Original Theatrical Trailer
Q-Cinema
Tickets: € 5,75*
Datum: do. 14 mrt.
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk