Q-Factory Basement Sessions: Dinner for Breakfast + Tully Monster

08/31/2019
Tickets

Q-Factory Basement Sessions:

Dinner for Breakfast + Tully Monster

Zomerstop? Echt niet!

In juli en augustus kun je in de kelder van Q-Factory even ontsnappen aan de zon en lekker afkoelen met live muziek en een koud biertje in je hand. Bij de Q-Factory Basement Sessions hoor je op donderdag, vrijdag en zaterdag bands in alle genres; van metal tot pop, en van reggae tot indie. Entree is helemaal gratis!

Tijdens deze editie staat de alternatieve rockband Dinner for Breakfast en progrockband Tully Monster op het programma.

Dinner for Breakfast is een jonge alternatieve rockband die graag buiten het boekje denkt, maar tegelijkertijd de pop niet schuwt. De driekoppige formatie combineert hoekige gitaren en slepende grooves tot een resultaat dat enerzijds tot stilstand dwingt en anderzijds weer tot dansen aanzet.

Tully Monster is de band van Marike Groot (voorheen The Gathering). De EP ‘Sightseeing’ bevat vier nummers die genadeloos blootleggen dat de muziek zich niet in één hokje vast laat leggen. Of, zoals de band het zelf zegt: op muzikaal gebied deinzen ze nergens voor terug. Laten we meegaan met de unaniem positieve recensenten die progrock als grootste gemene deler noemen, maar daarnaast invloeden van metal, grunge, new wave, powerpop, indie en postpunk ontdekken in de liedjes.


Q-Factory Basement Sessions: Dinner for Breakfast + Tully Monster
Entree: Gratis
Datum: Za. 31 augustus
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Facebook
Tully Monster: Wire - Live+Studio 2017