Q-Factory Basement Sessions: Hierrr Pak Aan + Zack Duke

07/19/2019
Tickets

Q-Factory Basement Sessions:

Hierrr Pak Aan + Zack Duke

Zomerstop? Echt niet!

In juli en augustus kun je in de kelder van Q-Factory even ontsnappen aan de zon en lekker afkoelen met live muziek en een koud biertje in je hand. Bij Q-Factory Basement Sessions hoor je op donderdag, vrijdag en zaterdag bands in alle genres; van metal tot pop, en van reggae tot indie. Entree is helemaal gratis!

Tijdens deze editie staan nederpunkrock band Hierrr Pak Aan en de rockers van Zack Duke op het programma.

HIERRR PAK AAN!!! Is een old school nederpunkband uit Amsterdam die niet om de hete brei heen draait. Ze weten de vinger op de zere plek te leggen van het falende vaderlandse bestuurlijke systeem. Een systeem dat voornamelijk oog heeft voor kapitaal en harteloos omgaat met de belangen van ons milieu en minderbedeelden. HIERRR PAK AAN!!! Weet deze realiteit te verpakken in energieke pakkende punkrock juweeltjes, deze worden live feestelijk en met enthousiasme afgevuurd; rauw, direct en confronterend.

De band Zack Duke zou zichzelf omschrijven als stevig, melodieus en gedreven! Ze spelen met passie. De band schrijft de nummers zelf en door de uiteenlopende leeftijden levert dit ook veel verschillende invloeden op voor de nummers. Ze nemen je mee op avontuur!


Q-Factory Basement Sessions: Hierrr Pak Aan + Zack Duke
Entree: Gratis
Datum: Vrij. 19 juli
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Facebook