Q-Factory Basement Sessions: Moorpark + LORK

08/01/2019
Tickets

Q-Factory Basement Sessions:

Moorpark + LORK

Zomerstop? Echt niet!

In juli en augustus kun je in de kelder van Q-Factory even ontsnappen aan de zon en lekker afkoelen met live muziek en een koud biertje in je hand. Bij Q-Factory Basement Sessions hoor je op donderdag, vrijdag en zaterdag bands in alle genres; van metal tot pop, en van reggae tot indie. Entree is helemaal gratis!

Tijdens deze editie staan de rock band Moorpark en de Nederlandstalige Reggae/ska band LORK op het programma.

Rocken alsof het je laatste dag is. Dat is waar de rockband Moor Park voor staat. Wanneer woorden te kort schieten, spreekt de muziek: stevige riffs, krachtige melodieƫn en ordinaire rock. Moor Park haalt inspiratie uit helden als Foo Fighters, Coldplay U2 en Imagine Dragons. De bandleden nemen je mee in hun eigen wervelende sound; ruig, meeslepend, explosief en vooral heel puur.

De Nederlandstalige Reggae/ ska band LORK, maakt liedjes die gaan over het alledaagse. In alles zit een lied, van het doormaken van een relatiebreuk tot het missen van de bus. Waarbij je ervoor kunt kiezen om er serieus over te doen of je maakt er net zoals LORK een liedje over. Met een gevarieerde set maken ze overal een onvervalst reggae/ pop-party van!


Q-Factory Basement Sessions: Moorpark + LORK
Entree: Gratis
Datum: Do. 1 augustus
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Facebook
Moor Park - On My Way (Official Music Video)