Q-Factory Basement Sessions: Semistereo + Echo Empire

08/10/2019
Tickets

Q-Factory Basement Sessions:

Semistereo + Echo Empire

Zomerstop? Echt niet!

In juli en augustus kun je in de kelder van Q-Factory even ontsnappen aan de zon en lekker afkoelen met live muziek en een koud biertje in je hand. Bij de Q-Factory Basement Sessions hoor je op donderdag, vrijdag en zaterdag bands in alle genres; van metal tot pop, en van reggae tot indie. Entree is helemaal gratis!

Tijdens deze editie staat de Post- Progressive Rock band Semistereo en de rockband Echo Empire op het programma.

Semistereo absorbeert de omgeving zonder in herhaling te vallen, combineert grootstedelijke structuur met de gepassioneerde weidsheid van het nieuwe land en het resultaat valt het best te beschrijven als een verfrissende kruising van Post- en Progressive Rock.

Een mix van strakke grooves, catchy melodieën, sfeergeluiden, krachtige live shows en een streven om zichzelf te blijven verbeteren zijn diep verankerd in het DNA van Echo Empire. Hoewel aanvankelijk opgericht in 2015 als een solide rockband, ontwikkelde deze Nederlandse vijfmans formatie in de daaropvolgende jaren een meer divers geluid dat aanstekelijke atmosferische melodieën combineerde met hun groovy rockfundament.


Q-Factory Basement Sessions: Semistereo + Echo Empire
Entree: Gratis
Datum: Zat. 10 augustus
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Facebook
Semistereo - A Tale of Ravenous Longing [Official Video]