Reserveren

Q-FACTORY VIERT VIJFJARIG BESTAAN

Muziekmakerscentrum Q-Factory bestaat in september vijf jaar en viert dit met een reeks fantastische concerten, een open dag en een foto-expositie.

Er zijn de komende maanden optredens van o.a. Candy Dulfer, Will and the People, Sheila E., John Mayall, Jett Rebel, Wild Romance en Kenny Wayne Shepherd. Het gerenommeerde Balletorkest houdt op vrijdag 20 september een openbare repetitie in de grote zaal. Daarnaast organiseert Q-Factory op zaterdag 21 september een open dag voor iedereen die een kijkje wil nemen in de oefenruimtes, opnamestudio’s, de drie podia en het hotel. Tijdens deze open dag laten instellingen en bedrijven die in Q-Factory zijn gevestigd zien wat zij te bieden hebben. Zo kan iedereen binnenkijken bij o.a. het Conservatorium van Amsterdam, United Pop, Keijser 18, Red Bull Studios, Music Matrix en Keymusic. Tot slot kun je die dag een foto-expositie bewonderen waarbij de mooiste concertfoto’s vertoond worden van de afgelopen vijf jaar. Deze expositie wordt gecureerd door de befaamde popfotograaf Raymond van Olphen.

Q-Factory is het culturele centrum van Amsterdam Oost en biedt onderdak aan drie podia, een bruisend café-restaurant, kantoren, 40 oefenstudio’s en 50 hotelkamers. Het is een thuis voor veel studenten vanwege het grote aantal muziekopleidingen. Vandaag de dag weten vele nationale en internationale muziekprofessionals de weg naar Q-Factory te vinden. Q-Factory trok in 2018 125.000 bezoekers.

Donderdag 5 september: Candy Dulfer & Friends

Woensdag 11 september: Non Phixion + $KEER&BOO$ + Nick 'Sluwe Voszz' Hoogzaad

Vrijdag 20 september: Openbare Repetitie Balletorkest

Zaterdag 21 september: Open Dag

Zaterdag 21 september: Foto-Expo - 5 Jaar Q-Factory

Zaterdag 21 september: Will And The People + Jack And The Weatherman

Zaterdag 28 september: Jett Rebel