Q's Best finale (talentenjacht)

12/27/2019
Tickets

Q's Best

Finale

Q's Best is de talentenjacht voor alle soorten bands en artiesten die in Q-Factory repeteren in alle stijlen. Na succesvolle voorgaande edities, waar Jagd, Soultrash, People From The Balcony, Raoul Michel en soap als winnaars uitkwamen, organiseren we Q's Best opnieuw op 19, 20 en 27 december.

De finalisten die het tegen elkaar opnemen zijn:

Bernice Aloyse - singer-songwriter
Bernice begon al met het schrijven van eigen nummers op 10-jarige leeftijd. Met haar meidenrockband The Floaters won ze de Amsterdamse Muziekscholenprijs en speelde ze in het DeLaMar Theater, Bellevue en twee keer in de Melkweg. Solo deed ze mee aan Mooie Noten en speelde ze met een akoestische set in Paradiso. Haar muziek heeft duidelijke invloeden van Elliot Smith, Coldplay, Girl in Red en PJ Harvey.

The Deaf Dads - rock
'The mother of all Dads bands & the saga of the Watergraafsmeer!' Na hun ode aan grote voorbeelden is het tijd voor eigen werk: van melancholisch en breekbare tunes tot uptempo rock songs.

PANTHAUSE - alternatieve rock
Deze jonge band maakt ongegeneerde alternative rock met een dromerig indie randje. Luid en grungy, combineren ze de punk attitude van de vroege 90’s met modernere indie-rock en catchy hooks. Met invloeden van onder andere Queens of the Stone Age, Sonic Youth en Black Honey zetten ze een dynamische en energieke show neer die gegarandeerd zal blijven hangen.

Zoobust - alternatieve rock
De vier leden van de Amsterdamse band Zoobust hopen allemaal een carrière in de muziekwereld te vinden. In 2018 traden ze op in o.a. Maloe Melo en Volta in Amsterdam en gingen ze de studio in om opnames te maken. Na een kort intermezzo zijn ze met een nieuwe bassist klaar voor het opnemen van hun allereerste EP en deelname aan Q's Best.

Prijzenpakket:

Juryprijs:

  • Repetitietegoed t.w.v.€ 250,- voor repeteren in Q-Factory
  • Een Instore bij Concerto
  • Een nummer opnemen bij Sonic City Studios via Abbey Road Institute
  • Een waardebon t.w.v. €50,- voor Keymusic Amsterdam

Publieksprijs:

  • Een optreden op het podium in de kelder van Q-Factory
  • Optreden bij radioshow Countdown Café in Q-Factory
Q's Best
Entree: Gratis
Datum: Vr. 27 dec.
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur
Facebook