Q's Best voorronde 1 (talentenjacht)

12/19/2019
Tickets

Q's Best

Voorronde 1

Q's Best is de talentenjacht voor alle soorten bands en artiesten die in Q-Factory repeteren in alle stijlen. Na succesvolle voorgaande edities, waar Jagd, Soultrash, People From The Balcony, Raoul Michel en soap als winnaars uitkwamen, organiseren we Q's Best opnieuw op 19, 20, en 27 december.

In twee voorrondes strijden tien acts om een plek in de finale op vrijdag 27 december. Deze vijf acts zijn te zien bij de eerste voorronde:

Charlie Brown - funk
De leden van Charlie Brown zingen, spelen en treden op alsof ze hun hele muzikale carrière al samen zijn. Ze halen hun inspiratie uit moderne artiesten zoals Vulfpeck, Tom Misch en Scary Pockets. Deze gedreven muzikanten zijn altijd bezig schrijven van nieuwe grooves, hooks en licks om hun energieke live-set de nacht door te knallen!

Dan Peter and the Morning Star - poprock
De muziek van de Amsterdamse singer-songwriter Dan Peter is te omschrijven als melodische powerpop die doet denken aan artiesten als Big Star, The Beatles en Crowded House. In de afgelopen tien jaar bracht hij 3 EP's uit en trad hij op bij verschillende Nederlandse podia. Zijn muzikale act wordt vergezeld door twee volleerde muzikanten die ook lid zijn van de in Amsterdam gevestigde pop- en rockband The Sundown.

The Deaf Dads - rock
'The mother of all Dads bands & the saga of the Watergraafsmeer!' Na hun ode aan grote voorbeelden is het tijd voor eigen werk: van melancholisch en breekbare tunes tot uptempo rock songs.

Joep Knols - singer-songwriter
Singer-songwriter Joep Knols begeleidt zichzelf op gitaar of piano en wordt geïnspireerd door artiesten als Paolo Nutini, The Lumineers en Mumford and Sons. In zijn teksten wil hij graag een boodschap overbrengen aan het publiek. 'Ik besteed veel aandacht aan mijn teksten en wanneer het publiek mijn verhaal snapt of voelt dan ben ik tevreden!'

Zoobust - alternatieve rock
De vier leden van de Amsterdamse band Zoobust hopen allemaal een carrière in de muziekwereld te vinden. In 2018 traden ze op in o.a. Maloe Melo en Volta in Amsterdam en gingen ze de studio in om opnames te maken. Na een kort intermezzo zijn ze met een nieuwe bassist klaar voor het opnemen van hun allereerste EP en deelname aan Q's Best.

Prijzenpakket:

Juryprijs:

  • Repetitietegoed t.w.v.€ 250,- voor repeteren in Q-Factory
  • Een Instore bij Concerto
  • Een nummer opnemen bij Sonic City Studios via Abbey Road Institute
  • Een waardebon t.w.v. €50,- voor Keymusic Amsterdam

Publieksprijs:

  • Een optreden op het podium in de kelder van Q-Factory
  • Optreden bij radioshow Countdown Café in Q-Factory
Q's Best
Entree: Gratis
Datum: Do. 19 dec.
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur
Facebook