Q's Best voorronde 2 (talentenjacht)

12/20/2019
Tickets

Q's Best

Voorronde 2

Q's Best is de talentenjacht voor alle soorten bands en artiesten die in Q-Factory repeteren in alle stijlen. Na succesvolle voorgaande edities, waar Jagd, Soultrash, People From The Balcony, Raoul Michel en soap als winnaars uitkwamen, organiseren we Q's Best opnieuw op 19, 20 en 27 december.

In twee voorrondes strijden tien acts om een plek in de finale op vrijdag 27 december. Deze vijf acts zijn te zien bij de tweede voorronde:

Bernice Aloyse - singer-songwriter
Bernice begon al met het schrijven van eigen nummers op 10-jarige leeftijd. Met haar meidenrockband The Floaters won ze de Amsterdamse Muziekscholenprijs en speelde ze in het DeLaMar Theater, Bellevue en twee keer in de Melkweg. Solo deed ze mee aan Mooie Noten en speelde ze met een akoestische set in Paradiso. Haar muziek heeft duidelijke invloeden van Elliot Smith, Coldplay, Girl in Red en PJ Harvey.

The Cruz - rock 'n roll
Van hardrock tot funk en van disco tot soul, The Cruz maakt iedere show weer totaal anders. Een show van deze band zit vol drama, theatrale en over de top showelementen, die de muziek tot z'n recht brengt. Ze zijn klaar om te bewijzen dat The Cruz de nieuwste rock 'n roll sensatie van Nederland is!

PANTHOUSE - alternatieve rock
Deze jonge band maakt ongegeneerde alternative rock met een dromerig indie randje. Luid en grungy, combineren ze de punk attitude van de vroege 90’s met modernere indie-rock en catchy hooks. Met invloeden van onder andere Queens of the Stone Age, Sonic Youth en Black Honey zetten ze een dynamische en energieke show neer die gegarandeerd zal blijven hangen.

Superb Birds of Paradise - pop-rock
Superb Birds of Paradise is een energieke pop/(hard)rockband uit Amsterdam. Met deze formatie hebben ze al een aantal gigs achter de rug en zijn ze helemaal klaar om Q's Best te rocken.

Prijzenpakket:

Juryprijs:

  • Repetitietegoed t.w.v.€ 250,- voor repeteren in Q-Factory
  • Een Instore bij Concerto
  • Een nummer opnemen bij Sonic City Studios via Abbey Road Institute
  • Een waardebon t.w.v. €50,- voor Keymusic Amsterdam

Publieksprijs:

  • Een optreden op het podium in de kelder van Q-Factory
  • Optreden bij radioshow Countdown Café in Q-Factory
Q's Best
Entree: Gratis
Datum: Vr. 20 dec.
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur
Facebook