Q's Best voorronde 2 (various)

12/28/2018
Tickets

Q's Best

Voorronde 2

Q's Best is de talentenjacht voor alle soorten bands en artiesten die in Q-Factory repeteren in alle stijlen. Na succesvolle voorgaande edities, waar Jagd, Soultrash, People From The Balcony en Raoul Michel als winnaars uitkwamen, organiseren we Q's Best opnieuw op 27, 28, 29 december en 5 januari.

De deelnemers van de eerste voorronde zijn:

Bad Penny

Fuzzy punkrock met glitternagellak en bier. Bad Penny is een erg impulsieve band uit Amsterdam. Bad Penny begon als een solo project die nooit het daglicht had moeten zien. Dit veranderde toen Sofie (zangeres+gitarist+het brein) per ongeluk een show boekte in Londen.

Dead Trail

DEAD TRAIL is een bluesrock band die veel omgewerkte blues nummers uit de grijze oudheid speelt, maar dan wel met een stevige beat en gitaar. De band is constant bezig met het werken aan mooie, nieuwe nummers.

Impulse

Impulse maakt symfonische metal, waarbij elektrisch versterkte instrumenten worden gecombineerd met een bombastisch orkest. Ze schrijven hun eigen nummers en halen inspiratie uit films, games en bands als Nightwish en Within Temptation.

soap

Beïnvloed door popmuziek uit de zeroes, televisie en ook de realiteit maakt de band liedjes met soms harde gitaren, sparky synths en teksten over highs en lows die de bandnaam eer aan doen. Precies zoals het vaak tegen- of meezit in het leven, toch?

Stupid Bloody Tuesday

Deze Amsterdamse indierock band laat zich inspireren door bands als Kasabian en the Strokes. De band bracht in september 2018 zijn eerste single inclusief videoclip'Talking to a Wall' uit. De video werd gepremieerd op The Daily Indie.

Prijzenpakket

Juryprijs:

  • Repetitietegoed t.w.v.€ 250,- voor repeteren in Q-Factory
  • Waardebon t.w.v. € 50,- voor Keymusic
  • Nummer laten mixen bij Sonic City Studios via Abbey Road Institute
  • Een Instore bij Concerto
  • En meer!

Publieksprijs:

  • Een optreden op het podium in de kelder van Q-Factory
  • Optreden bij radioshow Countdown Café in Q-Factory
Q's Best
Entree: Gratis
Datum: Vr. 28 dec.
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk