Q's Best voorronde 3 (various)

12/29/2018
Tickets

Q's Best

Voorronde 3

Q's Best is de talentenjacht voor alle soorten bands en artiesten die in Q-Factory repeteren in alle stijlen. Na succesvolle voorgaande edities, waar Jagd, Soultrash, People From The Balcony en Raoul Michel als winnaars uitkwamen, organiseren we Q's Best opnieuw op 27, 28, 29 december en 5 januari.

De deelnemers van de derde voorronde zijn:

Bryan Richard

Bryan Richard is een rapper die sinds hij in de game stapte constant bezig is geweest om zich te ontwikkelen tot de artiest van vandaag, rauw, creatief en melodisch. Hij werkte onder andere samen met 'Beatpusher' en hij heeft nog samenwerkingen staan met meerdere artiesten.

Giek_1

Giek_1's confronting and healing liveset tells a story of hope and strength amidst the escapism and passion fuelled confusion of our generation, through vivid, almost meditative lyrics and a deeply personal, trance, gabber and r&b nostalgia infused experimental ambient pop sound.

Michael Wouters

Michael Wouters is momenteel actief als jazz/pop singer-songwriter. Hij heeft onlangs een paar demo's opgenomen in Abbey Road in London en is bezig met een album met nieuwe en enkele 'oudere, reeds uitgebrachte' nummers.

Moor Park

“Rocken alsof het je laatste dag is. Dat is waar de Noord-Hollandse rockband Moor Park voor staat. Ruig. Meeslepend. Explosief. Maar vooral puur”. Haal je Moor Park in huis, dan haal je een show in huis. Omdat je het publiek dat gunt en omdat zij niets liever doen dan dat!

The Nuclear Brothers

Punktrio The Nuclear Brothers zorgt on stage voor een zinderende mix van snelle punk, harde rock en steenkolen-Duitse dans- tracks. Nog steeds met weinig pretenties, maar met veel feest: zoals het hoort!

Prijzenpakket

Juryprijs:

  • Repetitietegoed t.w.v.€ 250,- voor repeteren in Q-Factory
  • Waardebon t.w.v. € 50,- voor Keymusic
  • Nummer laten mixen bij Sonic City Studios via Abbey Road Institute
  • Een Instore bij Concerto
  • En meer!

Publieksprijs:

  • Een optreden op het podium in de kelder van Q-Factory
  • Optreden bij radioshow Countdown Café in Q-Factory
Q's Best
Entree: Gratis
Datum: Za. 29 dec.
Open: 19:00 uur
Aanvang: 19:30 uur
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk