Queen Tribute - Crazy Little Things (rock)

03/22/2019
Tickets

Crazy Little Things

Tribute To Queen

Crazy Little Things neemt het brede oeuvre van Queen onder de loep. Het belooft een spectaculaire show te worden waarin alle hits voorbijkomen. They will, they will rock you!

De band is het geesteskind van toetsenman Marijn van den Branden, zanger Marijn Geluk en drummer en muziekjournalist Jean-Paul Heck.

Van den Branden en Heck zijn ‘die hard’ Queen-fans. Fan zijn is echter niet genoeg. Om een Queen tribute op te richten heb je de juiste skills en bezieling nodig. De details in de muziek spelen een immens belangrijke rol. Solo-gitarist Jeroen kan de gitaarsolo’s perfect imiteren. Marijn Geluk weet de hoge noten van frontman Freddie Mercury tot in de finesse te benaderen. Om de bombastische sound van Queen op het podium weg te zetten, werden ook gitarist Lars van Herel en zangeres Debby Zimmerman erbij gehaald. ,,Het oeuvre van Queen is zo divers en de zangkoortjes zo ingenieus. Om dat weg te zetten moet je een brede formatie hebben”, aldus Heck.

Crazy Little Things is opgericht om het oeuvre van wellicht de beste pop/rockband aller tijden te eren. Grote hits als Another One Bites the dust, I Want To Break free, Somebody To Love, We Are The Champions, Crazy Little Thing Called Love en Bohemian Rhapsody komen tijdens deze spectaculaire tribute show ongetwijfeld voorbij.

Crazy Little Things 2018
Crazy Little Things
Tickets: € 21,28*
Datum: Vrij. 22 mrt. 2019
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk