Qurated by Indian Askin (indierock)

11/18/2017
Tickets

Qurated by Indian Askin

Wat luistert Indian Askin? Welke bands moet je echt gezien hebben volgens Chino, Bart, Jasja en Ferry? Onder de noemer 'Qurated by' wordt een bekende Nederlandse band gevraagd om hun eigen feestje samen te stellen in de kelder van Q-Factory. De eer aan Indian Askin om de eerste Qurated avond af te trappen.

TEDDY'S HIT:
Teddy’s Hit is een Amsterdams rock ’n’ roll trio. Garage-y drums en lekkere vocals, golvende baslijnen en smaakvolle gitaarsounds. Ze kunnen scheuren en trillen maar je ook langzaam laten verdwalen. Energieke, melodisch, fris en sexy.

ANEMONE:
Rauwe randjes, psychedelische soundscapes, Madchester-grooves en uitgesponnen nineties-popliedjes. Met deze elementen is de gloednieuwe Rotterdamse band Anemone uit de startblokken geknald in de zomer van 2017. Wees op je hoede, want Anemone speelt genadeloos hárd en gaat je laten zweten tijdens zijn energieke en vuige liveshows.

PYKE:
Pyke is een Haagse songwriter met een karakteristieke stem en rake, melancholische nummers die gaan over lusteloosheid, angst en diepe onzekerheid. Bitterzoete dromerige acidfolk met een Britpoppy verve.

SAN DOLLAR:
In het moeras tussen dromerige synths en dansbare grooves vind je San Dollar in de Amsterdamse regen. Hybride popliedjes met een afrikaans tintje komen je oorschelp tegemoet tijdens hun energieke optredens. Kom dansen op de brug tussen traditie en toekomst.

Indian Askin - Really Wanna Tell You
Qurated by Indian Askin
Locatie: Kelder
Tickets: € 3,75*
Datum: Za 18 nov.
Open: 22:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Tickets
Facebook