Rapha Pico & The Noble Chanters - EP Launch (reggae) - Afgelast

03/29/2020
Tickets

Rapha Pico & The Noble Chanters - EP Launch (Afgelast)

+ Miriam Simone

Om veiligheidsredenen wegens de uitbraak van het Corona-virus kan de show van Rapha Pico & The Noble Chanters op 29 maart niet doorgaan. Ook zal de show wegens omstandigheden niet worden verplaatst naar een nieuwe datum.

Rapha Pico is multi-instrumentalist en zanger en is al vanaf zeer jonge leeftijd geïnspireerd door grootheden als Bob Marley, Peter Tosh en Vaughn Benjamin. Rapha Pico vergezelde Ras Amos tijdens een eerbetoon aan Bob Marley op zijn 18e en de rest is geschiedenis. Hij deelde het podium met legends als Vivian Jones en Julian Marley, opende shows voor Norrisman, Ray Darwin, Popcaan en Romain Virgo ondersteund door bands als Rebeljam en Roots Controlahs. In 2014 won Rapha Pico de prestigieuze BeneluxXXL Reggae contest.

Op 29 maart is het feest, want dan vieren we de release van de nieuwe EP. In de woorden van Rapha: “Allow yourself to be taken away on a musical journey, in which the lion tells the story.”

Miriam Simone verzorgt de support act van de avond. Miriam Simone is een veelbelovende reggaezangeres en radio-dj uit Nederland met Surinaamse roots. Ze werd al op jonge leeftijd geïnspireerd door zangeressen als Mary J. Blige, Sade en Aretha Franklin. Deze reggae empress heeft samengewerkt met grote Jamaicaanse artiesten als Capleton en Sizzla. Na vele singles, mixtapes en EP’s zal binnenkort haar eerste album ‘Amsterdam Revival' uitkomen.

Om de ervaring mee naar huis te nemen krijgen alle gasten een gratis CD van Rapha Pico!

Rapha Pico & The Noble Chanters - My 45 (Official Music Video)
Rapha Pico
Tickets: € 12,50*

*Ticketprijs inclusief €1,63 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Zo. 29 mrt.
Open: 19:30 uur
Aanvang Miriam Simone: 20:00 uur
Aanvang Rapha Pico: 21:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk