re:humanize - A collaboration between CUT_ (live) and dancer Guido Dutilh

08/22/2020
Tickets

re:humanize

A collaboration between CUT_ (live) and dancer Guido Dutilh

Wegens succes hebben we een middagshow toegevoegd!

In deze vreemde tijden moet ook CUT_ zich aanpassen aan de kaders die worden opgedrongen door de pandemie. Traditionele popconcerten zijn op dit moment niet uitvoerbaar, maar dat neemt niet weg dat men geen behoefte heeft aan live muziek. CUT_ kijkt op een creatieve manier naar nieuwe vormen van performance. Samen met Q-Factory maakt het duo een hybride show die een synergie creëert tussen moderne dans, video, licht en muziek. De transformatie binnen een persoon staat centraal. Teruggeworpen op jezelf ontstaat er automatisch een nieuw inzicht. Een verandering.

Veiligheid van het publiek is in deze roerige tijden van groot belang. Natuurlijk heeft dit zijn weerslag op de natuurlijk dynamiek en beweging in de zaal. Hierdoor moeten de artiesten hun creativiteit ditmaal inzetten om een nieuwe vorm te zoeken om een optreden vorm te geven. De behoefte aan beweging wordt opgevangen door extra visuele stimulatie tijdens deze show. Er wordt op expressieve wijze gespeeld met dans door Guido Dutilh (bekend van het Nederlands Dans Theater), video en licht. Dit geheel wordt gedragen door de muziek van hun album ‘A Small Group Of Individuals’.

Mede-mogelijk gemaakt door Stadsdeel Oost, AFK & Sena Performers

CUT_ - Tune In Tune Out
re:humanize
Tickets: € 23*

*Ticketprijs inclusief €3 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Za. 22 aug 2020
Open: 15:00 uur
Aanvang: 16:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook