Red Moons Winter Fest (new wave rap)

12/21/2018
Tickets

Red Moons Winter Fest

Red Moons Winter Fest is een party die je als hiphop liefhebber niet mag missen, want binnenkort kom je deze namen tegen in de hitlijsten.

BolleG

6olle G uit Rotterdam ken je misschien van de EP 'Apollo Trip 1.0' met Harry Femer die zij in januari 2018 dropten. Bolle G verscheen al in afspeellijsten als Woordenschat, La Vida Loca, Fresh Flows en zelfs internationale playlist Cloud Rap. 19 november bracht hij zijn eerste single uit: 'Spaceyfiek'.

Hens Solo
Berend Hensema is een 18-jarige rapper, songwriter, zanger, toetsenist en producer die al zijn muziek zelf maakt en uitbrengt. Hij begon al op 6-jarige leeftijd achter de piano en heeft inmiddels zijn weg gevonden in de rapmuziek. Zijn laatste track 'Fles Voor Ons Beiden' heeft independent meer dan 33.000 streams behaald op Spotify, ook is zijn nieuwe EP: '18' net uit.

Juulz en Jowflow
Juulz en Jowflow komen elkaar voor het eerst tegen in het voorjaar van 2015 en doen in mei van dat jaar mee aan Kunstbende. Het klikte meteen tussen beide heren. Daarom maken ze sindsdien veel nummers samen en zitten ze samen vaak in de studio. In 2017 verscheen hun eerste EP 'Track & Trace' en ze zijn van plan hier nog heel wat tracks aan toe te voegen.

Harry Femer
Solo artiest Liveo Harry, beter bekend als Harry Femer, staat bekend om zijn hip-hop/R&B sound met af en toe een vleugje dancehall. Niet geheel vreemd, aangezien hij met reggae artiest Jahred als vader en dancehall artiest Jr. Reds als broer opgroeide in een muzikale familie. Hoewel hij nog niet is getekend bij een label, duikt hij zoveel mogelijk in de studio met producer Palenkobeatz om zijn tracks te perfectioneren. Inmiddels staan er al drie EP's op zijn naam, waarvan de laatste 'College Girls' heet. Zijn track met Rasskulz '112' is daarnaast al meer dan 50.000 keer gestreamd.

Døs
Paarse dreadlocks en melodieuze levenslessen, dat is hoe je Døs het beste kunt omschrijven. De rapper is pas 18 jaar, maar heeft het nodige al meegemaakt. Dit komt goed naar voren in zijn melodieuze bars, begeleid door keiharde 808 drums.

Verder bestaat de line-up uit:

• ChunSensei
• Minkoes
• Nake YG
• Tyson YG
• Paccie Don
• Styn

Harry Femer - Rambo (prod. Jacob Lethal)
Red Moons Winter Fest
Tickets: € 7,-*
Datum: Vr. 21 dec.
Open: 18:30 uur
Aanvang: 19:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook