Rejoicer (elektronisch)

01/25/2019
Tickets

Rejoicer

Rejoicer (Yuvi Havkin) mixt funk, hiphop, breakbeats en jazz met elkaar en is hiermee een van de belangrijkste figuren in de beatscene van Tel Aviv. Hij is de oprichter van het Raw Tapes-label; een collectief van internationale beatmakers, rappers, jazzzangeressen en instrumentalisten. Rejoicer deelt het genre met mensen als Thundercat, Hiatus Kaiyote, Badbadnotgood of Flying Lotus.

Naast het uitbrengen van meer dan 20 albums over verschillende projecten speelt Havkin ook in de band Buttering Trio en werkte hij samen met onder meer Mndsgn, Georgia Anne Muldrow en Oh No. Nadat hij bij Stones Throw tekende, bracht zijn nieuwste album ‘Energy Dreams’ uit in 2018, dat veel internationale aandacht en goede recensies krijgt. Tijd om zijn talent met Amsterdam te delen tijdens zijn allereerste Nederlandse show. Verwacht een show met psychedelische mix van instrumentale soul, abstracte hiphop met originele beats, kosmische jazz en Bollywood-soundtracks.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 22 november om 11:00 uur.

Rejoicer - Purple T Shirts - feat. Mndsgn
Rejoicer
Tickets: € 13,50*
Datum: Vrij. 25 jan. 2019
Open: 22:00 uur
Aanvang: 22:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten, exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook