Rejoicer + Free Cake for Every Creature (elektronisch + indiepop)

01/25/2019
Tickets

Rejoicer + Free Cake for Every Creature

Rejoicer (Yuvi Havkin) mixt funk, hiphop, breakbeats en jazz met elkaar en is hiermee een van de belangrijkste figuren in de beatscene van Tel Aviv. Hij is de oprichter van het Raw Tapes-label; een collectief van internationale beatmakers, rappers, jazzzangeressen en instrumentalisten. Rejoicer deelt het genre met mensen als Thundercat, Hiatus Kaiyote, Badbadnotgood of Flying Lotus.

Naast het uitbrengen van meer dan 20 albums over verschillende projecten speelt Havkin ook in de band Buttering Trio en werkte hij samen met onder meer Mndsgn, Georgia Anne Muldrow en Oh No. Nadat hij bij Stones Throw tekende, bracht zijn nieuwste album ‘Energy Dreams’ uit in 2018, dat veel internationale aandacht en goede recensies krijgt. Tijd om zijn talent met Amsterdam te delen tijdens zijn allereerste Nederlandse show. Verwacht een show met psychedelische mix van instrumentale soul, abstracte hiphop met originele beats, kosmische jazz en Bollywood-soundtracks.

Free Cake For Every Creature is het alter ego van de uit Philadelphia afkomstige Katie Bennett. Free Cake maakt relaxte indie pop omschreven door “Rolling Stone Magazine” als een ode aan het einde van de zomer.

Toen Katie in 2013 het album ‘Shitty Beginnings’ uitbracht had ze waarschijnlijk nooit gedacht dat dit het begin zou zijn van een florerende muzikale carrière. Fans en critici over de hele wereld prijzen haar songwriting en onbevangen liedjes. Haar muziek wordt veelal omschreven als Twee Pop; hetgeen is een subgenre van indie pop waarin onschuld en eenvoud centraal staan.

Het nieuwste album ‘The Bluest Star’ is een collectie van perfecte pop songs. Niets experimenteels of ongewoons, een album om gewoon lekker van te genieten (WTPS Radio).

Tijdschema
20:30 Doors
21:00 Free Cake for Every Creature
22:30 Rejoicer

Rejoicer - Purple T Shirts - feat. Mndsgn
Free Cake For Every Creature - In Your Car (Official Audio)
Rejoicer + Free Cake for Every Creature
Tickets: € 13,80*
Datum: Vrij. 25 jan. 2019
Open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

*Ticketprijs inclusief 15% servicekosten, exclusief betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook