Rising Appalachia (folk)

07/15/2019
Tickets

Rising Appalachia

+ Support: Frank Rensen

Waan je in een bijzondere verzameling geluiden, verhalen en liedjes die ontstaan zijn uit de toewijding aan verschillende wereldculturen. Het is duidelijk, de zusjes Leah en Chloe van Rising Appalachia hebben een voorliefde voor sociaal geëngageerde folk.

Ze speelden onder meer op het grote protest bij Standing Rock, het Indianenreservaat waar een oliepijplijn doorheen wordt gelegd. De hit ‘Resilient’ is de indrukwekkende vrucht van hun woede over Amerika waar zich volgens Leah Smith nu „een apocalyps” voltrekt.

Het maakt ze niet uit of ze op een legendarische plek als Red Rocks spelen, in treinwagons of voor een stel Bulgaarse kruideniers, Rising Appalachia laat met combinatie van zalvende stemmen, sterke teksten en muzikale diversiteit overal een unieke en kleurrijke indruk achter.

SUPPORT: Frank Rensen is een singer-songwriter en begenadigd gitarist. In de voorkamer van zijn huis werkte hij zichzelf in het zweet met een paar instrumenten, een microfoon en laptop. Na jaren van hard werk vond hij zijn eigen unieke geluid en dat resulteerde in de EP ‘1/2’. Met de single ‘Trying To Say’ bereikte hij meer dan 100.000 luisteraars. Ben je ook benieuwd naar wat Frank Rensen te zeggen heeft? Je hoort het maandag 15 juli in Q!

Rising Appalachia- Medicine [Official Music Video]
Rising Appalachia
Early Tickets € 17,25*
Normal Tickets € 20,70*
Datum: Ma. 15 Juli
Open: 19:30 uur
Frank Rensen: 20:00 uur
Rising Appalachia: 21:00 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook