Rosemary's Sons

04/21/2023
Tickets

Rosemary’s Sons zijn terug!

Het is een tijdje geleden dat we iets van ze gehoord hebben, maar het broederschap van Rosemary’s Sons is weer bij elkaar gekomen om nieuwe ideeën uit te wisselen en songs te schrijven. Met een nieuw, vierde album als resultaat: Take the day, own the night.

Na 3 succesvolle en veelgeprezen albums en tours stoppen Rosemary's Sons in 2010. 10 jaar intensief leven in en voor de muziek was genoeg voor het broederschap. Maarten van Damme stapte over naar Racoon, Thomas Lina zette zijn lang gekoesterde solocarrière voort. Ad van Halteren, Bart Herber en Martijn Hagens trokken zich terug uit de muziek business om andere doelen in het leven na te streven. Maar in de Corona-tijd komen deze drie vrienden weer bij elkaar om talloze ideeën vorm te geven. Met als resultaat het nieuwe album “Take the day, own the night”, geproduceerd door Joost van den Broek bekend van zijn internationaal geprezen werk. Het album bevat voornamelijk Amerikaans georiënteerde poprock, de teksten illustreren een beschouwende kijk op het leven. “Take the day, own the night” is een eerlijk en toegankelijk poprockalbum.

Elke maand een release op digitale muziekplatforms
Nummers van het nieuwe album zijn inmiddels op de digitale muziekplatforms als Spotify, Deezer en Apple music te beluisteren. Vanaf juli 2022, met de release van de single “Come as the rain”, worden maandelijks nieuwe nummers uitgebracht waarbij The Sons toewerken naar de release van het album op 7 april 2023.

Samenwerkingen

Rosemary’s Sons hebben samengewerkt met o.a. Ilse DeLange, Stevie Ann, J.W. Roy, René van Barneveld (Urban Dance Squad, Fatal Flowers), Armin van Buuren (Golddigger) en op het nieuwe album met Yori Swart (o.a. Ilse de Lange), Merijn van Haren (Navarone) en Maarten van Damme (Racoon).


Rosemary's Sons
Tickets: € 17,50*
Datum: Vrijdag 21 april 2023
Deuren open: 19:30 uur
Start: 20:30 uur

*Ticket price excluding service costs

Tickets
Facebook event