Russ Ballard (rock) - Afgelast

03/28/2020
Tickets

Russ Ballard

It's Good To Be Here Tour 2020

Vanwege de vervelende omstandigheden rondom het Coronavirus heeft het management van Russ Ballard besloten de resterende shows van de tour niet te verplaatsen. Tickets worden gerestitueerd door Ticketmaster.

Russ Ballard staat in de startblokken voor een nieuwe Europese tour! Op 28 maart zie je hem met band in Q.

De muziekcarrière van Russ Ballard begon toen hij pas 14 jaar oud was toen hij een liedje schreef, dat werd opgenomen door The Shadows, en verscheen op hun album, de ´Sound Of The Shadows´ in 1964. Hij schreef vervolgens voor vele anderen. Russ Ballard heeft ons enkele van de beste rockklassiekers ter wereld gegeven, zoals ´Since You Been Gone´ (Rainbow), ´God Gave Rock´n´Roll To You´ (Argent en Kiss), ´So You Win Again´ (Hot Chocolate) , ´New York Groove´ (Hello en Ace Frehley), 'You Can Do Magic' (America), 'Winning' (Santana) of 'I Don't Believe In Miracles' (Colin Blunstone) - om er maar een paar te noemen. Het laatste wapenfeit van Ballard heeft de naam ‘It’s Good To Be Here’ en wordt door fans en critici met open armen ontvangen. Deze plaat laat horen dat Ballard uit de schaduw is gestapt en zelf de spotlight opzoekt. .

De support wordt verzorgd door de Engelse rockband Space Elevator.

- Er zijn voor deze show alleen staanplaatsen beschikbaar. -

Russ Ballard -Good To Be Here - Europe Tour 2020-
Russ Ballard
Tickets: € 28,75*

* Ticketprijs inclusief €3,75 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Za. 28 maart.
Open: 19:30 uur
Aanvang Space Elevator: 20:00 uur
Aanvang Russ Ballard: 21:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook