Samantha Fish (blues)

05/23/2019
Tickets
De Roots Fabriek presenteert

Samantha Fish

Multi award Amerikaanse blues/gitariste en singer-songwriter Samantha Fish komt met een gloednieuw album op zak naar Q-Factory.

Dit jaar won Samantha Fish nog de felbegeerde Blues Foundation Award waar ze het onder andere opnam tegen Beth Hart. Het moge duidelijk zijn, Samantha Fish is een echte rising star! Haar gitaarspel en performance vallen in de smaak bij blues liefhebbers over de hele wereld. Zelfs bij The New York Times is Fish opgevallen. Het gerenommeerde magazine noemde haar ‘een imposante bluesgitarist met een krachtige stem; een van de meest veelbelovende jonge talenten binnen de blues-scene’.

Samantha Fish is geen traditionele bluesartiest. Ze combineert blues met aanverwante genres en probeert hiermee het genre te ontwikkelen op een manier waarop Muddy Waters en Howlin’ Wolf dat in hun tijd deden. Samantha Fish is excentriek, eigenzinnig en vooral helemaal zichzelf.

Support: Curse of Lono

Curse of Lono maakt een catchy combi van pop en americana. Een absolute aanrader voor fans van The War On Drugs, Lord Huron en Wilco. Vorig jaar bracht de band As I Fell uit, wat door fans en critici met open armen werd ontvangen. “Een groeibriljant van formaat.” (aldus Popmagazine Heaven)


Samantha Fish - BLOOD IN THE WATER from the album BELLE OF THE WEST on Ruf Records
Samantha Fish
Tickets: € 16,68*
Datum: Do. 23 mei
Open: 19:30 uur
Aanvang Curse of Lono: 20:00 uur
Aanvang Samantha Fish: 21:15 uur

*Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk