Sass Jordan (rock)

05/10/2019
Tickets

Sass Jordan

+ Chris Caddell & The Wreckage

De Canadese Sass Jordan is een ware rockdiva. De zangeres werd wereldwijd bekend toen ze in 1992 het album ‘Racine’ uitbracht. Het album is bekend van hits als ‘Make You a Believer’ en ‘You Don’t Have To Remind Me’. Vorig jaar presenteerde ze het 25 jarige album in een nieuw jasje onder de naam ‘Racine Revisited’.

Sass Jordan staat bekend om haar rauwe, scheurende rockstem. Ze zegt zelf vooral beïnvloedt te zijn door blues- zangers en zangeressen als Bonnie Rait, Aretha Franklin, Paul Rodgers en Steven Tyler.

De Canadese rockdiva zong een duet met de legendarische Joe Cocker op de soundtrack voor de Hollywoodfilm ‘The Bodyguard (1992). Van het bijbehorende album gingen wereldwijd ruim 27 miljoen exemplaren over de toonbank. Komend jaar staat ze weer met een nieuwe tour op de planken, waarbij ze Amsterdam niet overslaat. Een authentieke rockshow om niet te missen!

Support wordt verzorgd door Chris Caddell and The Wreckage. Chris Caddell wordt momenteel gezien als een van Canada’s beste gitaristen. Caddell is groot fan van Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan en Colin James. De invloeden van deze helden hoor je onmiskenbaar terug in zijn vuige gitaarspel. Als frontman van The Wreckage steelt hij harten over de hele wereld met zijn ongetemde gitaar en soulvolle stemgeluid.

Sass Jordan - Make You a Believer (Official Music Video)
Sass Jordan
Tickets: € 22,43*
Datum: Vr. 10 mei 2019
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

*Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk