Sheila E. - Uitverkocht (funk/soul)

11/06/2019
Tickets

Sheila E.

*Er zijn voor deze show alleen staanplaatsen beschikbaar.

De one and only Sheila E komt naar Q-Factory! Deze powervrouw is natuurlijk voornamelijk bekend als drummer van Prince. Ze speelde mee op de legendarische albums ‘Sign ‘o’ the Times’ en ‘Lovesexy’. Daarnaast was ze geliefd als drummer van Lionel Richie, Marvin Gaye, Herbie Hancock, Diana Ross, Pharrel Williams, Jennifer Lopez, Ringo Starr en Beyonce.

Als kind droomde Sheila Escovedo ervan om astronaut, sportkampioene of rockster te worden. De maan en de gouden plak werden op jonge leeftijd ingeruild voor een set drumstokken en de rest is geschiedenis. Als dochter van de beroemde jazz-percussionist Pete Escovedo kreeg Sheila de liefde voor drums en conga’s met de paplepel ingegoten. Toen Prince zich ook nog eens over haar ging ontfermen raakte haar carrière in een ware stroomversnelling. Vandaag de dag reist Sheila E ook als solo artiest de hele wereld over. het album ‘Icon (2013)’ doet zijn naam eer aan en bewijst dat Sheila E ook solo haar mannetje staat.

In samenwerking met Slagwerkkrant.

Sheila E - A Love Bizarre (1986) ♫
Sheila E. - Uitverkocht
Tickets: € 37,50*
Datum: Woe 6 nov 2019
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief €4 servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk