Skurt Kobain - Album Release Show (hiphop) - Uitverkocht

09/26/2020
Tickets

Skurt Kobain

Album Release Show - Uitverkocht

Skurt Kobain is een Amsterdams muziekduo gevormd door Matthijs van Camerijk (28) en Maarten Bergman (23). Matthijs schrijft onder de naam Tizu en Maarten produceert onder de naam Mardy. Een jaar geleden ontdekken de twee neven dat ze, naast het feit dat hun moeders zussen zijn, met muziek nog een hele dikke connectie hebben. Het gevolg van dat besef - het 13 tracks tellende hiphop album Surf Rap - verschijnt 28 september.

Op Surf Rap werkten Matthijs en Maarten samen met een sterrenensemble van vrienden. Zo is BNNVARA-presentatrice Amber Kortzorg te horen op de nummers Stunna’s van Oranje en Skurt Kobain. Damion Grey, bekend van de Haagse band F, rapt mee op Witte Rook en trompettist Randell Heye - bekend van zijn werk met Typhoon en Akwasi - speelt mee op Gemene Delers. IJsbrand van Eerdenburg, producer van rapper Gotu Jim en vooraanstaand lid van Faberyayo’s label Burning Fik, heeft samen met Maarten het album gemixt. Sam Hofman heeft de vormgeving van het album verzorgd. Een hele gekke saus dus.

De video van de eerste single Wolf Gang is reeds verschenen en de tweede single Tips verschijnt medio augustus op het YouTube-kanaal van Skurt Kobain.

Dit concert is coronaproof georganiseerd met gelimiteerde capaciteit en er zijn enkel zitplaatsen beschikbaar.

Skurt Kobain - Wolf Gang
Skurt Kobain
Tickets: € 15*

*Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Datum: Za. 26 sept. 2020
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook