Smif N Wessun - Sean Price Tribute

11/01/2015
Tickets

Smif N Wessun & Buckshot - Sean Price Tribute

Niemand minder dan Boot Camp Clik leden Smif N Wessun en Buckshot (Black Moon) bestormen op één avond het podium van Q-Factory. Recent kregen ze grote verlies van mede Boot Camp Clik lid Sean Price te verwerken. Daarom zullen ze tijdens hun show ook een tribute houden aan de gerespecteerde Sean Price, die een uitgemeten precisie en virtuoos gevoel had voor komische timing. Of zoals hij zei in Boom Bye Yeah: "Y'all niggas be rhyming about nothing / I rhyme about nothing, and sound like something."

Daarbij zal het 20-jarig bestaan van hun debuutalbum 'Dah Shinin' te vieren. De ijzersterke formatie stamt uit de ware geboortestad van hiphop: Brooklyn, New York. "Smif n Wessun is the band that I'm reppin, the brand of the weapon, the reason why ya have to respect them." En dat het leven niet altijd over rozen gaat zetten ze mooi om in hun lyrics.

Maak je klaar voor een overvloed aan nekbrekende bangers die zijn bereid met sterke lyrics, rauwe sounds en hongerige overtuigingskracht. Met een combinatie van east coast, hardcore- en gangsta rap staan de nog frisse Smif N Wessun en Buckshot garant voor een show van formaat.

Smif-N-Wessun - Bucktown
Smif N Wessun & Buckshot - Sean Price
Locatie: Kleine zaal
Tickets: €22,50
Datum: Zo 1 november
Doors: 20:00 uur
Start: 21:00 uur
Tickets
Facebook