Sons of the East (indie folk)

05/29/2019
Tickets

Sons of the East

+ Amistat

De bandleden van de indie-folkband Sons of the East komen alle drie rechtstreeks van de stranden van noord Sydney, Australië. Dan Wallage, Nic Johnston en Jack Rollins zagen in 2017 de internationale aandacht voor hun muziek online exploderen en na het uitbrengen van hun single ‘Nothing Comes Easy’ liep dit verder op tot miljoenen streams en YouTube-views.

Ter ere van hun aankomende EP Burn Right Through beginnen Sons of the East aan hun meest uitgebreide tournee ooit en brengen ze hun legendarische 5-delige liveshow naar meer dan 40 podia in Europa en daarnaast een optreden op The Great Escape. Zowel elektrisch als akoestisch spelen ze hun eigen moderne versie van traditionele folk met een Australische twist. Hun bonte mix van gitaar, toetsen, banjo, pakkende vocalen en hier en daar een didgeridoo is een aanrader voor de liefhebbers van artiesten als Bear’s Den, Matt Corby of Mumford & Sons.

Amistat

De tweelingbroers Amistat maken dromerige, akoestische liedjes en brengen dit in een intieme, maar energieke live-performance. Hun roots liggen in Europa, maar alle inspiratie voor hun muziek komt uit Melbourne, Australië. Sinds 2012 hebben ze twee EP’s uitgebracht en in 2017 verscheen hun debuut-album ‘Parley’. Nu is het duo bezig met nieuw materiaal en dit delen ze met Amsterdam als support van Sons of the East.

Sons Of The East - Nothing Comes Easy [Official Video]
Sons of the East
Tickets: € 21,28*
Datum: Wo. 29 mei
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:30 uur

*Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten.

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook

Misschien vind je dit ook leuk