Sounds Like Townes: Paal Flaata + Sam & Julia (americana)

11/03/2017
Tickets

Sounds Like Townes presents

Paal Flaata + Sam & Julia

Onder de noemer Sounds Like Townes presenteert Q-Factory een nieuwe Americana avond met de Noorse zanger Paal Flaataa die deze avond een eerbetoon brengt aan de legendarische singer songwriter Townes Van Zandt.

Paal Flaata, bekend als charismatische zanger van de Noorse band Midnight Choir, heeft een van de mooiste stemmen uit de popmuziek. In 2002 werd Midnight Choir opgeheven en begon Flaata aan een solo carrière met o.a. een trilogie bestaande uit een ode aan het werk van drie Texaanse culthelden, Chip Taylor (Wild Thing), Mickey Newbury en tot slot Townes Van Zandt.

Op zijn dit jaar verschenen album “Come Tomorrow - Songs of Townes Van Zandt” vertolkt Paal nummers van de inmiddels legendarische en in 1997 overleden singer-songwiter. Hij weet met zijn melancholische, elegante stem het repertoire van Van Zandt op geheel eigen wijze te interpreteren. Het resultaat is een wonderschoon eerbetoon aan het prachtige oeuvre van deze buitengewoon goede tekstschrijver en zanger, die onder meer Willie Nelson, Emmylou Harris en Bob Dylan tot zijn fans mocht rekenen. Een must voor de liefhebbers van Townes van Zandt.

Support: Sam & Julia

De songs van Sam en Julia worden gekenmerkt door de sexy zangharmonieën, melancholische melodieën, en verhalende songteksten. Ze schrijven over van alles. Over God, een weduwe, gebroken harten en vrijkomen uit de gevangenis.

Paal Flaata (Feat: Maia Flaata) - Come Tomorrow
Paal Flaata
Locatie: Kleine zaal
Tickets: € 16,50*
Datum: vrij 3 nov.
Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

* Ticketprijs inclusief servicekosten.

Exclusief betalingskosten.

Tickets
Facebook