Spectrum of Delusion (cd presentatie) / Shinigami (metal)

09/19/2020
Tickets

Spectrum of Delusion (CD presentatie)

Shinigami

Een snoeiharde doublebill voor de metalliefhebber! Op zaterdag 19 september stellen we de speakers op de proef met Spectrum of Delusion en Shinigami.

De Technical Death Metal band 'Spectrum of Delusion' presenteert op deze avond zijn nieuwe CD. De band heeft diverse podia in Nederland en het buitenland helemaal platgespeeld met o.a. Misery Index, Defiled, Hiss from the Moat, Cryptopsy, Irreversible Mechanism en Bloodshot Dawn om het debuut album 'Esoteric Entity' te promoten. Omschreven als een combinatie van Necrophagist, Obscura, Spawn of Possesion en Suffocation door onder andere metalinjection.net is deze band een absolute must-see voor elke death metal fan die van het technische werk houdt.

Shinigami; ofwel Magere Hein, God of geest der dood. Het zijn enkele interpretaties van het Japanse woord Shinigami. Deze band is echter alles behalve Japans. Shinigami is ontstaan door een samenkomst van leden van bands als MaYan, Orphanage, Bleeding Gods, Tribal Spirits en Silicon Head. Gewoon Nederlanders dus!

Na de release van ‘The Arcane Order’ ging het hard. De band trad overal in het land op en tourde zelfs tweemaal door Japan. Eerder dit jaar brachten de metalheads hun tweede EP ‘RYU’ uit. Een plaat vol thrashing riffs, midtempo moshing, growling, screaming, imposante solo’s en intense blastbeats.

Dit concert is coronaproof georganiseerd met gelimiteerde capaciteit en er zijn enkel zitplaatsen beschikbaar.

SPECTRUM OF DELUSION - Into Another Formation [Official Lyric Video]
Spectrum of Delusion - Shinigami
Tickets: € 15*

*Ticketprijs inclusief €1,95 servicekosten en betalingskosten.

Datum: Za. 19 sept. 2020
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:15 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook