Sticky Fingers Live DVD Release (film)

09/29/2017
Tickets

Sticky Fingers Live DVD Release

Op vrijdag 29 september verschijnt de langverwachte intieme club show van de Rolling Stones 'Sticky Fingers - Live At The Fonda Theatre 2015’. Om dit te vieren presenteert Q-Factory in samenwerking met Universal Music de officiële release party met het volledige concert op groot scherm.

"Sticky Fingers - Live At The Fonda Theatre 2015" is een registratie van het concert dat Rolling Stones twee jaar geleden aan de start van hun wereld tour in Hollywood gaven voor een select gezelschap gelukkige fans. Een Stones concert in een kleine zaal blijft iets bijzonders. Helemaal als ze een van hun beste albums ooit in z’n geheel live spelen. Een unicum voor de Stones. In het kader van de Rolling Stones serie 'From The Vaults’ brengt Eagle Vision het concert op DVD, Blu-ray, CD en LP uit. Tijdens de officiële release party wordt de volledige show eenmalig op groot scherm vertoont. Klassiekers als Brown Sugar, Wild Horses, Can’t You Hear Me Knocking en Dead Flowers knallen door de speakers alsof je er zelf bij bent. De perfecte opwarmer voor het echte concert dat de 'greatest rock ’n roll band in the world' de dag erna in de Amsterdam Arena geeft.

Tickets voor deze speciale officiële release party gaan niet in de verkoop. Bij aanschaf van 'Sticky Fingers - Live At The Fonda Theatre 2015’ via Bol.com krijgt men een toegangskaart gratis.

The Rolling Stones - Sticky Fingers Live At The Fonda Theatre (Trailer)
Sticky Fingers Live DVD Release
Locatie: Grote Zaal
Datum: vrij 29 sept.
Open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Tickets
Facebook