Sunday Sessions (various styles)

12/17/2017
Tickets

Sunday Sessions

Op zondag 17 december presenteert radiomaker en journalist Marc Stakenburg een muzikale wereldreis met live muziek en interviews tijdens dé nieuwe muzikale zondagmiddag borrel. Beginnende met zangeres Monica Akihari en gitarist Niels Brouwer oftewel Boi Akih Duo met een set vol muziek van diverse culturen samen gevangen in één stem en één gitaar. Van Spaanse flamenco tot Indiase raga.

Daarnaast komt de Noorse folk zanger Torgeir Waldemar naar Q met zijn verslavende mix van akoestische folk en intense rock songs. Zeker een aanrader voor de liefhebbers van bijvoorbeeld Neil Young en Jackson Browne.

Tot slot sluit de Engelse zangeres Elles Bailey, die samen met Beth Hart en Shari Schorr genomineerd is voor "Best Female Vocalist” bij de European Blues Awards, de middag af met haar rootsy blues.

En deze middag als extraatje nog een kort interview met schrijver Leendert van der Valk over zijn boek 'Voudou, van New Orleans naar Cotonou op het ritme van de goden'.

* Geen oppas? Geen Nood! Kinderen zijn van harte welkom en hebben tot 13 jaar (onder begeleiding van een betalende ouder) gratis toegang.

Elles Bailey 'Wildfire' Album Teaser (short)
Sunday Sessions
Locatie: Kleine Zaal
Tickets: € 16,50*
Datum: 17 december
Open: 14:30 uur
Aanvang: 15:00 uur
Tickets
Facebook