tAKiDA (hardrock) - Verplaatst

04/04/2020
Tickets

tAKiDA (Verplaatst)

What About Tour? 2020

Om veiligheidsredenen wegens de uitbraak van het Corona-virus zal de show van tAKiDA worden verplaatst naar zondag 20 september. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Het begon allemaal 20 jaar geleden toen Robert Petterson, Fredrik Holm en Tomas Wallin de handen ineen sloegen. tAKiDA was geboren en na een paar wisselingen van de wacht zou de band snel de boeken in gaan als een van de grootste rockbands die Zweden ooit heeft voortgebracht. Na de release van ‘Make You Breath’ in 2006 verkreeg de band internationale erkenning. Vele uitverkochte shows volgden en de fanbase groeide snel. Hits als ‘Master’, ‘Curly Sue’, ‘You Learn’ en ‘Was It I’ werden miljoenen keren gestreamd op Youtube. Het nieuwe album ‘Sju’ werd in juli 2019 uitgebracht en kreeg lovende kritieke van zowel fans als critici. Pakkende ritmes, indrukwekkende gitaarrifs, persoonlijke lyrics en meeslepende refreinen, tAKiDA heeft het allemaal!

Takida - Master (Official Video)
tAKiDA
Tickets: € 23,-*

*Ticketprijs inclusief €3,- servicekosten en betalingskosten.

Datum: Za. 4 apr.
Open: 19:30 uur
Aanvang support: 20:00 uur
Aanvang tAKiDA: 21:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook