Takida (SWE) + The Wild (CA)

05/12/2022
Tickets

TAKIDA - What About Tour? 2022

Het begon allemaal 20 jaar geleden toen Robert Petterson, Fredrik Holm en Tomas Wallin de handen ineen sloegen. tAKiDA was geboren en na een paar wisselingen van de wacht zou de band snel de boeken in gaan als een van de grootste rockbands die Zweden ooit heeft voortgebracht. Na de release van ‘Make You Breath’ in 2006 verkreeg de band internationale erkenning. Vele uitverkochte shows volgden en de fanbase groeide snel. Hits als ‘Master’, ‘Curly Sue’, ‘You Learn’ en ‘Was It I’ werden miljoenen keren gestreamd op Youtube. Het nieuwe album ‘Sju’ werd in juli 2019 uitgebracht en kreeg lovende kritieke van zowel fans als critici. Pakkende ritmes, indrukwekkende gitaarrifs, persoonlijke lyrics en meeslepende refreinen, tAKiDA heeft het allemaal!

Support: The Wild (CAN)

Deze Canadese rock 'n roll band The Wild gelooft in muziek met overtuiging en maken een mix van hoe de blues aanvoelt, rock 'n roll klinkt en punkrock ruikt. Van shows in eigen land tot podia in Amerika en Europa, The Wild! touren om rockfans iets heel echts te geven. Als je van ongecompliceerde, onzin rock and roll houdt, is The Wild! een niet te missen live band.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 4 april 2020. Ben je verhinderd op de nieuwe datum? Klik hier voor meer informatie.

Takida - Master (Official Video)
TAKIDA (SWE) + THE WILD (CAN)
Tickets: € 23,-*

*Ticketprijs inclusief €3,- servicekosten en betalingskosten.

Datum: 12 mei 2022
Open: 19:30 uur
Aanvang The Wild: 20:00 uur
Aanvang tAKiDA: 21:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook Event