Tangerine Dream (elektronisch)

10/28/2020
Tickets

Tangerine Dream

Een van de pioniers, oervaders en vaandeldragers van de elektronische muziek komt naar Q-Factory! Tangerine Dream is de koning van de Berlijnse School en een van de belangrijkste krautrock groepen aller tijden. In vijf decennia maakte Tangerine Dream meer dan 100 albums, won talloze awards, maakte een soundtrack voor GTA V en werd genomineerd voor maar liefst 7 Grammy’s.

De band, opgericht door Edgar Froese, was verantwoordelijk voor de creatie van nieuwe normen voor progressieve, drone-achtige, sexy stadiummuziek en zette een nieuwe standaard voor de Hollywood soundtracks van de jaren 80. ‘Edgar Froese is inmiddels overleden, maar het concept en de visie op de muziek wordt voortgedragen door mensen met herinneringen’, aldus de huidige bandleden.

3voor12 beschrijft de muziek van Tangerine met de volgende treffende woorden: ‘Tangerine Dreams muziek mag dan instrumentaal zijn, ontoegankelijke avant-garde is het niet. Het is muziek die associaties oproept met dromen of ruimtereizen, er is ruimte voor melodie. Het is - om het maar eens even simpel te zeggen - mooie muziek.’

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 2 april om 10:00 uur.

Love On a Real Train - Tangerine Dream - Risky Business Soundtrack
Tangerine Dream
Tickets: €36,-*

*Ticketprijs inclusief €4,- servicekosten en betalingskosten.

Datum: Wo. 28 okt.
Open: 19:00 uur
Aanvang: 20:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een €2 munt. Je kunt ook een muntje voor de kluisjes pinnen bij de daarvoor bestemde automaten.

Tickets
Facebook